Netwerk

Allied Consult maakt deel uit van een netwerk van professionals in binnen- en buitenland dat zich bezig houdt met psychologische processen in relatie tot organisatieveranderingen. Uitwisseling van informatie en literatuur, ontwikkeling van kennis en methoden op het gebied van organisatieverandering en onderlinge samenwerking zijn de voornaamste doelstellingen van het netwerk.

Allied Consult is onder andere verbonden met Phyleon: “Centre for Leadership and Change” in Den Haag en werkt daarbij al meer dan 15 jaar succesvol samen met topprofessionals zoals:

Erik van de Loo

 

Erik van de Loo is partner en oprichter van Phyleon. Hij is geïnteresseerd in leiderschap, ondernemerschap, familiebedrijven inclusief planning van de opvolging, teambuilding en de psychologische systemen die transformatie en verandering in bedrijven aansturen. Erik is met name gespecialiseerd in het ontwerp en de implementatie van ingrijpende veranderingsprocessen in organisatie, cultuur en leiderschap.

Erik van de Loo is hoogleraar ‘Leiderschap en gedrag’ bij de faculteit economische wetenschappen en bedrijfskunde van de Vrije Universiteit te Amsterdam. Daarnaast is hij visiting clinical professor of leadership aan INSEAD (Fontainebleau, Singapore), waar hij programmadirecteur is van het internationale programma Mastering Change: Developing Coaching and Consulting Skills. Hij is tevens docent voor de programmamodule Leiderschap van het Master of Public Administration programma van de Nederlandse School voor Openbaar Bestuur (NSOB). Erik is voorts docent in het progamma van het Nederlands Centrum van Directeuren en Commissarissen (NCD) en TiasNimbas business school, Masterclass voor Directeuren.

Thyra de Graaff

 

Thyra de Graaff is partner bij Phyleon, Center for Leadership and Change in Den Haag, Nederland. u. Ze werkt als executive coach voor INSEAD Global Leadership Centre (IGLC). Thyra de Graaff is gespecialiseerd in het  ontwerp en  implementatie van veranderingen en transitieprocessen van organisatiecultuur en leiderschap. Met betrekking tot de ontwikkeling van leiderschap ontwerpt ze en geeft ze op maat gesneden programma’s, met een focus op executive leiderschap, persoonlijke en professionele ontwikkeling, verandermanagement en “high performance teams”.

 

Voorzieningen op het gebied van evenementen en outdoor trainingen worden al jaren op professionele wijze geleverd  door PHConsult. De drijvende kracht achter deze onderneming en vriend en collega  van de beste berggidsen van Europa is:

Philippe Haberer

 

Op het gebied van Arbeid en Gezondheid werkt Allied Consult intensief samen met het psychologisch adviesbureau Ascender. Een van de belangrijkste contactpersonen voor Allied Consult is:

Moniek Vossenaar

 

 

 

 

 

 

Voor ontwikkelingassessments of assessments in het kader van werving en selectie beveelt Allied Consult met een zekere regelmaat en met veel vertrouwen  Maas Assessment aan. Een bureau dat een psychologisch onderzoek bepaald niet als een routinematige klus opvat.

 

Daarnaast zijn contacten met vele partners en collega’s ontstaan via lidmaatschappen van (internationale) organisaties zoals:

International Society for the Psychoanalitic Study of Organisations

 

 

Organisation for Promoting Understanding  of Society

 

 

 

Nederlands Instituut van Psychologen